Officiële presentatie single ‘Oosterweel’ van De Strangers

Officiële presentatie van de CD-single ‘Oosterweel’ van De Strangers.

Deze gebeurtenis ging door op zaterdag 25 maart in de Standaard Boekhandel Antwerpen.

De Strangers waren de eersten die in 1987 hun elpee ’35 jaar Strangers’ ook uitbrachten op CD. Nu, 30 jaar later, zijn De Strangers zowat de laatste groep die een single uitbrengen op CD, ter herinnering aan hun ontstaan, in mei 65 jaar geleden.

Speciaal voor de oudere generatie hebben zij hun laatste creaties ‘Oosterweel’ en ‘Da komt ammol goe’ in beperkte oplage op een zilveren schijfje geperst. Maar tegelijkertijd blijven ze meegaan met de tijd want de jongere generatie kan de single ook via de belangrijkste digitale platformen als I-Tunes en Spotify beluisteren.

De vzw ‘De Strangers v’r Altaaid’ is verantwoordelijk voor deze speciale uitgave. De single is dan ook alleen maar te verkrijgen via de webshop van De Strangerswebsite.

Tussen 15.00 en 16.30u signeerden Alex, Bob, John en Nest niet alleen de CD-single, maar presenteerden zij ook de 2de druk van het lees-, kijk, luister- en wandelboek ‘Antwarpe mè De Strangers’. De eerste druk is inderdaad op enkele maanden tijd zo goed als uitverkocht!

Foto : ntwerpen Lokaal | © Thomas H.
info : www.destrangers.org
De Strangers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s