‘EUROPA’s Best 2018’ 21 sterren op food and drink Festival

Op 24 juni lag de Ms Europa aan de Antwerpse Cruiseterminal aangemeerd. Aan boord waren ook meer dan 30 hoogvliegers uit de culinaire wereld aanwezig op het Lido Deck voor het ‘EUROPA’s Best festival’ om de gasten te verwennen met hun culinaire creaties. Goed voor 13 Europese topchefs aan boord, incluis de Duitse top tv presentator Günther Jauch, die zijn wijn kwam presenteren uit eigen wijngaard ‘Weingut von Othegraven’.

⭐️ Voor de zevende keer legde de Ms EUROPA af in Antwerpen voor een culinaire avond die een waar hoogtepunt is voor zowel passagiers als de gastronomische elite. De gasten slenterden langs de ‘live’ kookstations en genoten van het proeven van een breed scala aan culinaire creaties. Jan Hartwig maakte bijvoorbeeld sint-jakobsschelpen met ingemaakte wortels, ijsplant, sesam en boterbacon.

⭐️ Kevin Fehling presenteerde geglazuurde paling met dashi, rijstschuim, wasabi en forelkaviaar. Ondertussen toverde Tanja Grandits een aantal snoekbaarzen ceviche, kurkuma en venkel op.

In 2019 maakt ‘EUROPA’s Best’ deel uit van een korte cruise van 2 tot 4 augustus die begint en eindigt in Hamburg via Helgoland.

⭐️ Dit is de tweede keer dat het gastronomische evenement plaatsvindt in Hamburg sinds de première in 2017. De cruise kan geboekt worden vanaf € 1.090,00 per persoon.

Info : https://bit.ly/2lA8yip

Foto ©️Hapag-Lloyd Cruises

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s