Yevgueni wijkt vrijdag voor koning voetbal!

De 11 juliviering werd door de jaren heen een gevestigde waarde voor Deurne. Ook dit jaar laat het district het Feest van de Vlaamse Gemeenschap niet onopgemerkt voorbijgaan. Deurne plande oorspronkelijk 2 festiviteiten in het teken van 11 juli: een optreden op vrijdag 6 juli en een viering in het districtshuis op woensdag 11 juli. Omwille van de goede prestaties van de nationale voetbalploeg besliste het district echter het programma aan te passen. Het avondconcert van Yevgueni op 6 juli gaat niet door. De viering op 11 juli gaat wel door. Het namiddagconcert met De KetnetBand op 6 juli gaat ook door.

Wanneer de Rode Duivels op vrijdag 6 juli de kwartfinale tegen Brazilië spelen, zullen er ongetwijfeld veel Antwerpenaars supporteren vanuit de huiskamer of voor een van de grote schermen in de stad. Het OLT-team, district Deurne en cc Deurne hebben daarom in overleg met Yevgueni beslist om hun concert op 6 juli om 20.30 uur – in het kader van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap – in het OLT Rivierenhof af te gelasten. Het namiddagconcert met De Ketnetband op diezelfde dag gaat wel door.

⚽️ Reden is dat het jammer zou zijn een concert te organiseren voor een beperkt publiek terwijl het de bedoeling is dat iedereen er van kan meegenieten. Het OLT-team, district Deurne en cc Deurne willen zich verontschuldigen bij iedereen die de voetbalgekte liever aan zich voorbij laat gaan. Yevgueni zal volgende zomer in Deurne spelen ter gelegenheid van de Vlaamse Feestdag. De deur van het OLT Rivierenhof zal dus voor één keer op vrijdagavond gesloten blijven. Bezoekers kunnen uiteraard wel genieten van een van de volgende concerten die deze zomer gepland staan.

Het programma van de 11 juliviering in Deurne staat op http://www.deurne.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s