Ruud De Ridder, een autobiografie

In ‘Dit had ik nooit verwacht’ vertelt Ruud De Ridder openhartig over zijn leven. Uiteraard speelt de geboorte van het echt Antwaarps teater daarin een belangrijke rol, maar ook de beginjaren van vtm met succesvolle reeksen als Bompa en Drie mannen onder één dak komen aan bod. Tegelijk gunt de auteur de lezer een inkijkje in zijn persoonlijke leven vanaf zijn kinderjaren tot vandaag.

🔸 Mijn leven is een aaneenschakeling van dingen die ik nooit had verwacht. Ik had nooit verwacht dat ik een boek zou schrijven, nooit verwacht dat ik überhaupt zou schrijven. Hoewel, dat laatste is niet helemaal waar. Dat ik zou schrijven stond eigenlijk al heel vlug voor mij in de sterren geschreven. De sterren… Ze zijn me, naar mijn gevoel, altijd gunstig gezind geweest. Ze stonden op de juiste plaats om me te helpen, om mijn geluk te bepalen. Want geluk heb ik gehad, meer dan eens.

🔸 Ruud De Ridder schreef 140 toneelstukken en hield daarmee 38 jaar lang zijn echt Antwaarps teater draaiende. Daarmee is hij uniek in heel Europa. Hij stond ook mee aan de wieg van de eerste fictiereeksen op vtm, zoals Bompa en Drie mannen onder één dak.

Ruud De Ridder : ‘Ik heb me uiteindelijk laten overhalen om een autobiografie te schrijven. Ik vertel over mijn leven vanaf de geboorte tot op heden’.

📕 Dit boek zal te koop zijn in de boekenhandel vanaf 8 september 2018. Ook in het theater zal je dit boek kunnen kopen. De prijs bedraagt € 21,99.

Er is ook een beperkte luxe uitgave te koop, genummerd en voorzien van een hardcover. De prijs voor deze luxe uitgave bedraagt € 29,99. Deze luxe uitgave is niet te koop in de boekenhandel maar enkel en uitsluitend in het ‘echt Antwaarps teater’, bestellen is enkel mogelijk t/m einde juli 2018!

📚 Een boek dat in geen enkele Antwaarpse boekenkast mag ontbreken, wees er dus snel bij! 📚🤣

Bestellen kan via :

http://echtantwaarpsteater.be/luxe.docx

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s