Eerste Dokmarkt aan Napoleonkaai

🍇 Vanaf vrijdag 24 augustus wordt de Napoleonkaai iedere vrijdagnamiddag omgetoverd tot een wervelende belevingsmarkt. In de schaduw van het MAS | Museum aan de Stroom vindt u een selectie van kwalitatief hoogstaande groenten en fruit, aangeboden in een sfeervol en gezellig kader. Maar ook voor ander moois en lekkers kunt u bij de Dokmarkt terecht. Het weekend beginnen onder het genot van een glaasje cava en oesters? Uw huis opfleuren met een boeket verse bloemen? De Dokmarkt is uw place to be! Klaar om ondergedompeld te worden in de geuren en kleuren van nationale en internationale specialiteiten? Gegarandeerd gaat u naar huis met een heleboel verassende indrukken (en met een tas vol lekkers!).

Wekelijkse markt op Eilandje 💐🍎🥦

🍋 Begin dit jaar besliste de gemeenteraad om een nieuwe markt op te richten aan de Napoleonkaai. De stad deed daarna een oproep naar potentiële concessiehouders om daar een goed draaiende markt te organiseren.

🍉 Twee kandidaten dienden een uitgebreid concessievoorstel in. De stad Antwerpen besloot om te kiezen voor Michel Van Aerde bvba. Dit bedrijf werd gekozen omwille van zijn professionele, eigentijdse aanpak en zijn aandacht voor beleving en kwalitatieve uitstraling.

🥦 De markt zal vanaf vrijdag 24 augustus elke vrijdagnamiddag plaatsvinden van 15 uur tot 20 uur op de Napoleonkaai, met als aanbod voeding, bloemen en planten.

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s