Verlichtingsplan Hendrik Concienceplein

Woensdagavond testte Eandis de LED verlichting op het Hendrik Concienceplein, en onze fotograaf was aanwezig om jullie al een eerste glimp te geven van hoe mooi het gezellige Concienceplein er zal uitzien. Alle gevels werden al eens grotendeels uitgelicht en de LED stralers die op verschillende plaatsen gemonteerd zijn werden op het juiste punt gericht om alle details mooi te laten uitkomen. Sinds 7 mei ging de firma Gravo NV in opdracht van Eandis aan de slag met de nutsleidingen. In het kader van het algemene lichtplan Antwerpen werd een lichtontwerp gemaakt voor het Hendrik Conscienceplein.

Dit lichtontwerp voorziet in de aanstraling van de Sint-Carolus Borromeuskerk en de Erfgoedbibliotheek Hendrik Conscience. De plaatsing van de lichtpunten startte op 20 juni. De geplande einddatum van deze werken is voorzien op 18 augustus.

Er wordt voor het aanbrengen van de LED verlichting gefaseerd een mobiele kraan geplaatst op het Hendrik Conscienceplein, in de Grote Goddaard, op Kipdorp en op de Sint-Katelijnevest.

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s