De Bomma opent tweede restaurant!

Wie de afgelopen dagen van of naar de kaaien wandelde via de trapjes van de Willem Ogierplaats, heeft het misschien al opgemerkt… in het pand van het voormalige restaurant ‘Samurai’ verscheen het logo van restaurant ‘De Bomma’ achter de ramen! Passanten en buren vragen zich af of ‘De Bomma’ gaat sluiten op de Suikerrui. Onze reporter vroeg het na bij de zaakvoerders van het populaire restaurant.

🍴Sharon & Ronny: ‘Vijf jaar geleden zijn wij met restaurant De Bomma begonnen op de Suikerrui, altijd met de ambitie om op termijn meerdere “Bomma’s” te openen in verschillende Vlaamse steden.

Wegens het grote succes van De Bomma in Antwerpen hadden wij het idee dat er hier nu plaats is voor een tweede zaak.

Een tweetal jaar geleden zijn wij onze zoektocht reeds gestart. Verschillende locaties kwamen in aanmerking, zoals tegenover het Mas of het Jacob Jordaenshuis, maar deze werden op het laatste moment door uiteenlopende redenen afgevoerd. Toen viel ons oog op een pand aan de Willem Ogierplaats, waar vroeger het Japans restaurant Samurai zat.

🍴Met de opwaardering van de Scheldekaaien, de restauratie van Het Steen, het zicht op Lange Wapper, de nieuwe Cruiseterminal en uiteraard de blik op de Schelde, leek dit voor ons een uitgelezen locatie. De bedoeling is om na een grondige opknapbeurt ons restaurant te openen ergens in maart 2019 en zo de nodige ervaring op te doen voor een Copy Paste verhaal te schrijven in misschien Gent of Brussel. De Bomma op de Suikerrui blijft uiteraard gewoon open!!

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s