Telegram van de Sint!

✨“Aankomst in Antwerpen op zaterdag 17 november op een nieuwe locatie”✨

🎁 Zes december is nog wel even, maar Sinterklaas is een vooruitziend man en daarom heeft hij aan Antwerpen Lokaal in een telegram al laten weten waar en wanneer precies hij dit jaar voet aan wal zet in ons land.

De Sint meldt dat hij op zaterdag 17 november om 13.30 u. met de stoomboot uit Spanje aankomt in Antwerpen. Voor de eerste keer in lange tijd is dat op een nieuwe locatie. Dit jaar zal de boot aanmeren aan het Verbindingsdok-Westkaai. Daar wordt Sinterklaas verwelkomd door Bart Peeters en burgemeester Bart De Wever.

🥕Om 13.45 u. begeeft de Sint zich met zijn gevolg in de richting van de Hanzestedenplaats via de Napoleonkaai, de Nassaubrug en de Oostendekaai. Omstreeks 14.30 u. arriveert de goedheilig man op de Hanzestedenplaats aan het MAS en rond 14.45 u. spreekt hij er de kinderen en hun mama’s en papa’s toe.

🎁 Ketnet en Eén kijken er al naar uit en laten weten dat het feest ter plaatse om 13.00 u. begint en de rechtstreekse televisie-uitzending op Eén en Ketnet om 13.30 u. Er is uiteraard weer van alles te beleven. Zo zorgen onder meer Biba & Loeba en De KetnetBand voor aangepaste sfeer op de Hanzestedenplaats aan het MAS. Ketnet-wrappers Sien en Thomas leiden alles ter plaatse in goede banen. Ook Kaatje en haar vriendjes zijn van de partij.

Nieuwe locatie intrede 🥕

Bekijkt u graag nog eens alle praktische details over de nieuwe locatie waar de boot dit jaar aanmeert in Antwerpen en waar de Sint de kinderen en hun mama’s en papa’s toespreekt? Die vindt u in de Sintstructies hieronder.

De intrede van de Sint: iedereen welkom op zaterdag 17 november vanaf 13.00 u. in Antwerpen

Hij komt, hij komt… De intrede van de Sint in Antwerpen: rechtstreekse uitzending vanaf 13.30 u. op Eén en Ketnet

(Herhaling op Ketnet op zaterdag 17 november om 17.30 u., op zondag 18 november om 08.00u. en op woensdag 21 november om 13.30 u. met Vlaamse gebarentaal.)

Foto Antwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s