Stad nodigt iedereen uit voor Winter-BBQ

🔸Het stadsbestuur trakteert op zondag 6 januari tijdens een gezellige Winter-BBQ, om het nieuwe jaar goed in te zetten en Winter in Antwerpen feestelijk af te sluiten. De barbecue vindt opnieuw plaats op de Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel. Het wordt een volksfeest waar iedereen geniet van lekkers, animatie en muziek. Die dag vindt ook de eerste winkelzondag van het jaar plaats, tijdens de wintersolden.

Het Antwerpse stadsbestuur wenst iedereen het beste voor 2019, en nodigt het publiek uit om het nieuwe jaar goed in te zetten op de Winter-BBQ, op zondag 6 januari van 12 tot 15 uur.

🔸Gezellig volksfeest

Tijdens de barbecue is een diverse waaier aan eten en drinken te verkrijgen aan heel wat cateringstanden. Pizza, frietjes en barbecueburgers, maar ook soep, gezonde wraps, pannenkoeken, verschillende lokale bieren, en nog veel meer.

🔸Radio Expres zorgt voor de nodige muzikale sfeer. De stadsradio uit de jaren 80 en 90 komt in het voorjaar van 2019 terug in de ether, en geeft tijdens de Winter-BBQ al een voorsmaakje. Met vrolijke muziek, leuke babbels en de kans voor iedereen om live op de radio nieuwjaarsgroeten over te brengen. Steltlopers zorgen voor extra animatie. Ook kinderen zijn meer dan welkom: zij kunnen zich laten schminken, knutselworkhops volgen of zich uitleven met XL-spelen. De Winter-BBQ wordt zo ook dit jaar een gezellig volksfeest met een warme sfeer waarop iedereen welkom is om met familie, vrienden of buren het nieuwe jaar goed in te zetten.

Ook eerste winkelzondag tijdens solden

De wintersolden zijn al bezig tijdens het weekend van 5 en 6 januari. Bovendien is zondag 6 januari de eerste winkelzondag van het jaar. Wie naar de barbecue komt, kan voordien of achteraf dus nog zijn slag slaan in tal van winkels in de binnenstad.

Winter-BBQ 🔥🥩

· Zondag 6 januari, van 12 tot 15 uur.

· Scheldekaaien ter hoogte van de Voetgangerstunnel.

· Gratis bonnetjes (1 x eten, 2 x drinken per persoon) af te halen vanaf 12 uur, tot zolang de voorraad strekt. Wie zijn gratis bonnetjes heeft opgebruikt, kan er ter plaatse extra aankopen.

Tot zondag iedereen!!

Foro 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s