Chocolate week

🔸🍫 ‘De Chocolate Week’ zet vanaf vrijdag 8 maart de chocolatiers van Antwerpen in de kijker. Het is een ontdekkingsroute speciaal voor iedereen die van chocolade, zoete delicatessen, koffie en thee houdt. Deze editie loopt van vrijdag 8 maart tot en met zondag 17 maart 2019.

Chocolate Pass 🎟🍫

Als je wil deelnemen koop je een Chocolate Pass. Deze pas is verkrijgbaar bij alle deelnemende zaken en is geldig tijdens de Chocolate Week. De pas bevat tien coupons waarmee je bij de deelnemende zaken van lekkers kunt genieten. Met de Chocolate Pass van 10,00 euro krijg je het dubbele in aankoopwaarde terug. Bij aankoop van een chocoladepas ontvang je de brochure én een inkomkaart (ter waarde van zeven euro) waarmee je gratis de tentoonstelling Martougin kan bezoeken.

🚃 Zaterdag & zondag kan je gratis mee met een historische tram uit 1908 voor een nostalgische rondrit in de Koekenstad. Opstapplaats telkens ‪om 13u‬, 14u, 15u en 16u op de Groenplaats. Hij rijdt naar het Mechelseplein (stopplaats aan de expo Martougin), gaat vervolgens via de Leien en Bolivarplaats naar het Museum voor Schone Kunsten (stopplaats). Vandaar door de Nationalestraat terug naar de Groenplaats.

🎟 Gratis voor iedereen, maar wie een pateekespas of chocoladepas heeft, mag er eerst op. Het aantal plaatsen is beperkt.

Veel smul plezier! 🍫🍰☕️

ℹ️ http://www.antwerpenkoekenstad.be

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal ©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s