Allerlaatste Voice Male concerten op 19 mei 2019

🔸Na ruim 20 jaar zet Vlaanderens bekendste a capella groep er nu definitief een punt achter. Na hun “EXIT” tour – die zowel in Vlaanderen als Nederland zo goed als uitverkocht was – stappen ze nu zelf ook echt naar de exit. Voice Male neemt afscheid van het publiek op een plek waar ze in de loop van de jaren zo vaak stonden: de Antwerpse Arenbergschouwburg.

Ze doen dat op zondag 19 mei 2019 met twee concerten: eentje om 14u30 en het allerlaatste om 20u15 (REEDS UITVERKOCHT).

🎟 Wie nog tickets wil bestellen voor het concert van zondagnamiddag kan dat via 03 202 46 46 of online via http://www.voice-male.com (doorklikken op de voorstelling).

🔸Voice Male begon ooit als Kamer 11, een groepje enthousiaste koorknapen uit het Antwerps Kathedraalkoor. De grote doorbraak kwam er in 1999 met de deelname aan Eurosong. Vanaf toen ging het enkel bergop voor de zes heren. Tournees door Vlaanderen, Nederland en Duitsland. Passages in Turkije, Zuid-Afrika, Oostenrijk, Denemarken, Italië, Zwitserland en een aantal verrassende samenwerkingen met o.a. Sertab Erener, Belle Perez, Amanda Strijdom, Sandra Kim, enz. Talloze keren waren ze te horen en te zien op de Nederlandse en Belgische radio en televisie in o.a. De Wereld Draait Door, bij Paul de Leeuw, de Grote Prijs Bart Peeters, Viva Vlaanderen en Giel Beelens ochtendprogramma op 3FM.

In 2014 bracht Voice Male hun tiende album Friday – The Radio Sessions uit, naar aanleiding van hun wekelijkse passage bij Q- music.

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s