Met wie speel jij Monopoly Antwerpen?

🔸Er komt een unieke 🅰️ntwerpen-editie van het ’s werelds meest bekende gezelschapsspel: Monopoly. Deze unieke uitgave biedt een uitgelezen kans om de stad te (her)ontdekken. De onthulling van de doos gebeurde vanochtend in aanwezigheid van de officiële mascotte van het spel: Mr. Monopoly himself. De Strangers, die het peterschap van het project op zich nemen, waren ook aanwezig.

♟ Antwerpen is de laatste jaren enorm veranderd. Tal van nieuwe architecturale ingrepen kleurden de stad, denk maar aan het MAS | Museum aan de Stroom of het Havenhuis Port of Antwerp. Daar houdt dit nieuwe spel ook rekening mee.

Monopoly Antwerpen zal trouw blijven aan het originele Monopoly-concept maar krijgt wel een volledig Antwerps jasje aangemeten. Zo worden alle locaties van op het klassieke spelbord vervangen door Antwerpse straten, pleinen en bezienswaardigheden. De veelzijdigheid van de stad zal terugkomen in het spel. Historische locaties worden afgewisseld met zowel moderne architectuur ,nieuwe ingrepen als initiatieven. Zo zal je bijvoorbeeld de Boerentoren of het Havenhuis kunnen kopen, of een auto huren via cambio. Niet alleen het bord zelf maar ook de doos, de kans- en de algemeen fondskaartjes worden aangepast naar het Antwerpse gevoel. Voor de resterende invulling van het bordspel is het nog wachten tot september, bij de lancering van Monopoly Antwerpen.

Stem een locatie! 🖍

🔸Bovendien zal de Antwerpenaar zelf ook inspraak hebben bij de invulling van het bord. Er is één locatie op het bord die nog niet bepaald is. Elke Antwerpenaar kan stemmen op een iconische locatie uit één van de negen districten. De locatie met het meeste aantal stemmen krijgt een plaatsje in de stadseditie van Monopoly. Het wordt dus een strijd tussen de verschillende districten. Wie kan het meeste aantal stemmen verzamelen?

🔴 Stemmen kan vanaf nu: goo.gl/QuY3F8 🖍

🎲 Wat moet er zeker op het Monopoly Antwerpen spelbord? Kiezen kan uit deze locaties :

De Roma, Sportpaleis, Station Berchem,

Veltwijckpark, Fort 8, Bosuil Stadion,

Olympisch stadion – ’t Kiel,

Schoonselhof, Molen De Eenhoorn.

♟ De Antwerpen-editie van Monopoly zal in de rekken liggen vanaf september dit jaar maar kan nu al besteld worden via pre-order op http://www.MONOPOLYANTWERPEN.be

Het spel is gelimiteerd in oplage, dus snel zijn is de boodschap!

🅰️ntwerpen Lokaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s