En de winnaar is…

🔸De teerling is geworpen zouden we kunnen zeggen… Tot gisteren kon u online stemmen voor de laatste locatie die op een vakje van de Antwerpse editie van het ‘Monopoly Antwerpen’ spel zal verschijnen. De speldoos komt in het najaar op de markt. Het werd een nek-aan-nekrace tussen twee Antwerpse voetbalstadions: de Bosuil in Deurne en het Olympisch Stadion op het Kiel. Er kwamen ruim 60.000 stemmen binnen, vooral van voetbalfans zo blijkt. ‘De Bosuil’ won het nipt van ‘t Kiel.

Goed nieuws voor Beerschot ⚽️

🔸 Monopoly: “Het Kiel ging aan de haal met 43% van de stemmen, maar de Bosuil ging daar nog net over met 46%. Door het fantastische resultaat van beide clubs en dus ook de waanzinnige interesse in Monopoly Antwerpen hebben we beslist om Beerschot Wilrijk op te nemen op een van de kanskaartjes. De Bosuil komt als vakje op het spelbord terecht.” Voor welke voetbalploeg De Strangers hebben gekozen laten we in het midden.

Het Antwerps Sportpaleis deed deze week nog enkele oproepen op hun eigen pagina met bijna 70.000 volgers, helaas wogen deze stemmen niet op tegen de massa voetbalfans.

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s