Tweede vestiging De Bomma is open

🔸’Zie ik de lichtjes van de Schelde, dan gaat mijn hart wat sneller slaan…’ Een liedje uit grootmoeders tijd. En die zo mooi bezongen lichtjes aan de Schelde krijgen er nu nog enkele er bij, want aan de Willem Ogierplaats brand het licht sinds vanavond bij De Bomma!

Bomma Ogiers ontvangt vanavond haar allereerste gasten voor een proefdag. De tweede zaak van het mega succesvolle Grandma’s Restaurants concept bevind zich vlak tegenover Het Steen aan de bekende (en pas gerenoveerde) trapkes, daar waar wijlen stadsgids George van Cauwenbergh zijn standbeeld heeft staan.

Na maandenlange verbouwing van het voormalige Samoerai pand kan je nu ook hier heerlijk komen proeven van al die heerlijke gerechtjes die je kan samenstellen zoals je zelf wil en lust, net zoals vroeger bij de bomma thuis als ze vroeg, ‘wat wilde gij graag eten manneke’. En voor de bierliefhebbers is er een unieke gekoelde glazen bierkast in het midden van de zaak.

Onze fotograaf ging vanavond al eens een kijkje nemen en schoof mee aan tafel samen met Bomma Ogiers. Zaakvoerders Sharon & Ronny heten je vanaf vanavond al van harte welkom in hun gloednieuwe zaak aan de Willem Ogierpkaats 2, en uiteraard ook aan de Suikerrui 16, op een steenworpje daar vandaan.

👵🏻 www.restaurantdebomma.be

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s