Komiek Jan Van Dyke viert 70 jaar met JUBILEUMSHOW

🔸Vandaag stelde acteur-komiek Jan Van Dyke de cast voor van “De Show van m’n Leven”. Jan deed dit op een wel zeer originele manier, hij stapte letterlijk en figuurlijk op ‘tram 7’ en arriveerde stipt om 11:00 uur op de Groenplaats met een prachtige rode pcc tram van het Vlaams Tram- en Autobusmuseum. De talrijk aanwezige pers kreeg van conducteur Alain een tramkaartje en stapte mee de tram op voor een ritje door de stad. Dirk Van Vooren gaf onderweg al wat tips van de te verwachten gasten, want aan 5 haltes op de route stapte er telkens een bekende artiest op. De eerste stop in de Nationalestraat was voor Franky Boy. Aan de Leopold De Waelplaats stapte Patrick Onzia op. Enkele haltes verder was het de beurt aan zangeres Sofie van het ooit immens populaire “Trinity”. We spoorden verder naar de Nationale Bank, waar Kobe Van Herwegen de andere passagiers vervoegde. Bij de laatste stop aan de Oudaan sprong Leen Dendievel nog mee op het trammetje. Terug aangekomen aan de eindhalte op de Groenplaats, stonden de leden van de Lou Roman Band de pers op te wachten. De cast was zo compleets voor een groepsbeeld, dit belooft een wervelende show te worden, zeker weten!

70ste verjaardag, 50j op de planken!

🔸In 2020 wordt acteur en internationaal gelauwerde komiek Jan Van Dyke 70 jaar. Hét moment om stil te staan en terug te blikken op een unieke nationale en internationale carrière. Theatertainment produceert deze jubileumshow en gaat ‪op 29 mei 2020‬ in première in Theater Elckerlyc te Antwerpen. Jan schittert dus niet alleen op het podium.

✨JAN VAN DYKE – EEN VEELZIJDIG ARTIEST MET EEN INDRUKWEKKEND INTERNATIONAAL PALMARES✨

🔸Jan begon zijn carrière in 1972 bij het Koninklijk Jeugdtheater. Bij het grote publiek werd hij vooral bekend als komisch acteur bij de Gaston en Leo films, “Zware jongens” en “Paniekzaaiers”. In 1989 creëerde hij zijn komische visuele acts en legde zo de basis voor zijn rijk gevulde internationale carrière. Al vlug oogstte hij veel succes in de grootste showtempels van Europa. Om er enkele te noemen: “Casino Loews” Monte-Carlo, “Tivoli” Kopenhagen. “Friedrichstadt-Palast” Berlin. In 1993 tekende hij een contract voor zeven jaar lang in het “Lido” te Parijs. Producent René Vlaeyen bracht Jan terug naar Vlaanderen om samen met Carry Goossens de TV-reeks “Twee straten verder” te maken. Jan was ook een graag geziene gast in “Het Witte Paard” te Blankenberge waar hij vier seizoenen lang zijn eigen “Crazy” shows produceerde. Zijn liefde voor theater zal altijd blijven. Hij speelde bij De Komedie Compagnie in een magistrale “Oscar”, “De tante van Charlie” en “Stuk Ongeluk”. Tot juni 2019 was Jan te gast in de showtempel ‘Royal Palace’ in Kirrwiller France met zijn visuele acts. Bij de Sven De Ridder Company staat hij binnenkort weer in “De Crème Glace Oorlog”

🎭 De jubileumshow van Jan Van Dyke met het orkest van Lou Roman en Dirk Van Vooren als artistieke coach is te zien ‪van 29 mei tot en met 21 juni 2020‬ in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

🎟 Tickets

‪www.elckerlyc.be‬ – 070/691.002 – (max 0.30 euro/minuut) – of aan de ticketbalie van MEDIAMARKT, Century Center, De Keyserlei.

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s