Haal een stukje Fakkeltheater in huis

🔸Een zeteltje uit de legendarische Rode zaal van het Fakkeltheater in de Hoogstraat bij jou thuis? Het kan nu! Het Fakkeltheater heeft 160 stoelen van de Rode Zaal in de aanbieding, in redelijke tot goede staat. Meer dan 25 jaar maakten deze stoelen deel uit van de geliefde zaal.
Algemeen directeur Sam Verhoeven licht toe: ‘In 2021 bestaat het Fakkeltheater 65 jaar. We gaan het Theatercafé een complete make-over geven. De Rode Zaal krijgt parterre 219 gloednieuwe stoelen, nieuw tapijt, de gangpad-verlichting wordt vernieuwd en de muren, plafond en manteau worden volledig gerestaureerd naar het oorspronkelijk ontwerp van 1888. Wij aanvaarden elk interessant bod en hebben geen specifieke prijs in gedachten. Transport dient op eigen initiatief georganiseerd te worden. We hebben ook nog 44 stoelen uit het Keldertheater in de aanbieding. Deze stoelen kunnen gratis opgehaald worden, zijn meer dan 50 jaar oud en kunnen perfect gerestaureerd worden.’
Zin om een stukje Fakkel-geschiedenis in huis te halen? De kopers mogen de beste komen uitkiezen. Prijzen liggen tussen € 30 en € 60 per stuk (naargelang het aantal en de staat)
Bij interesse, stuur eenmail naar sam@fakkeltheater.be
🅰️ntwerpen Lokaal | Foto ©️Fakkeltheater.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s