De hoogste jukebox van ’t stad

In juli en augustus organiseert Museum Vleeshuis naar gewoonte de jaarlijkse beiaardconcerten, telkens op maandagavond. Het laatste zomerse concert op 27 augustus is een primeur: de hoogste jukebox van ’t stad.

🔔 De beiaard is een veelzijdig instrument. Naast werken die speciaal voor de beiaard gecomponeerd worden, kunnen er verschillende andere muziekstijlen op gespeeld worden. Klassieke muziek van Bach of Mozart, Antwerpse klassiekers van De Strangers of Slongs Dievanongs, hedendaagse pop van K3 of Ed Sheeran, rock van Queen of nummers van muzikale duizendpoot David Bowie. Het kan allemaal.

Gastbeiaardiers uit binnen- en buitenland én stadsbeiaardiers Liesbeth Janssens en Koen Van Assche voorzien een gevarieerd programma. Als slot pakt Museum Vleeshuis uit met een primeur: de hoogste jukebox van ’t stad. Het publiek kan tot 20 augustus op de website van museum Vleeshuis kiezen uit 50 liedjes. De 12 meest gekozen liedjes zullen op 27 augustus gespeeld worden op de beiaard.

🔔 Info :

Beiaardconcerten: iedere maandag van juli en augustus, van 20 tot 21 uur

Hoogste jukebox van ’t stad: op maandag 27 augustus, stemmen kan tot 20 augustus via http://www.museumvleeshuis.be/nl/pagina/de-hoogste-jukebox-van-t-stad

Volledig programma per avond op http://www.museumvleeshuis.be/nl/content/beiaardconcerten-2018

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s