Nieuw gratis toeristisch magazine UiTinKruibeke 2019 – Vakantie dichtbij

🔸Het gloednieuwe magazine UiTinKruibeke 2019 is er! Onder de slogan ‘Kruibeke, tussen kastelen, gastronomie en polders’ willen toerisme Kruibeke en haar partners nog meer mensen overtuigen om de verborgen parel langs de Schelde te ontdekken. Het gratis tijdschrift boordevol toeristische informatie is vanaf 1 maart verkrijgbaar.

24 uur in Kruibeke

🔸Improvisatie-actrice en Twitterfenomeen @Katrijn Van Bouwel ontdekt voor jou gedurende 24 uur de gemeente Kruibeke en ze ziet dat het er goed leven is. 24 uur is te kort om alle troeven te ontdekken, maar voldoende om te weten dat Kruibeke een plek is om van te houden. Je leest er alles over in het nieuwe, derde magazine UiTinKruibeke.

Veelzijdige bestemming

🔸Het magazine informeert, maar laat je ook verleiden tot een bezoek aan één van de monumenten zoals het kasteel Wissekerke, de Getijdenmolen of de Graventoren. Ontsnappen aan de drukte kan in het 600 hectare natuurgebied Polders van Kruibeke of tijdens een lekker diner bij één van de fijne restaurants die Kruibeke rijk is. Ook aan jonge gezinnen is gedacht, met een toffe speurtocht naar de schat in het kasteel Wissekerke en de vele speeltuinen van de gemeente of bij enkele horecazaken.

Wat is nieuw?

• Naast pagina’s vol tips en interessante weetjes over Kruibeke is er dit jaar ook een handig overzicht van alle wandel- en fietsroutes.

• Ga je op ontdekking met de fiets, passeer dan zeker langs de locaties uit de fietszoektocht. Aandachtige bezoekers maken kans op een mooie, lokale prijs.

• Kruibeke vaart verder op de populaire bierstroom met een flyer over het lokaal ge(s)maakt bier.

• We duiken meer dan honderd jaar terug in de tijd met enkele oude postkaarten van de Heemkundige Kring Wissekerke.

Behouden wat goed is

🔸Verder worden de vaste troeven van het magazine opnieuw uitgespeeld: een uitneembare toeristische kaart, een evenementenkalender, objecten in de kijker en praktische informatie.

vraag je gratis exemplaar

🔸Het magazine is gratis op te halen in de horecazaken in Kruibeke en in de gemeentelijke openbare gebouwen. Of je vraagt via toerisme@kruibeke.be om jouw gratis exemplaar met de post te bezorgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s