Huize Herbosch hield uitverkoop

🔸De oude Gouverneurswoning aan de Koningin Elisabethlei, vlak naast het nieuwe provinciehuis is ondertussen al enkele maanden verkocht, vandaag hield de huisbewaarder een uitverkoop van zijn inboedel die hij in de loop der jaren verzamelde om de woning gezellig te maken.

Talloze snuisterijen kon je in de verschillende kamers ontdekken en meteen afrekenen. Heel wat kopers en kijklustigen kwamen vanmiddag langs om hun slagje te slaan, en vooral, om eens een kijkje te kunnen nemen in deze statige woning die er nog opvallend goed uitziet van binnen. Een bezoeker (Jean) vertrouwd ons toe dat hij het niet had verwacht om deze locatie zo mooi bewaard te zullen aantreffen! Jean: ‘Ik dacht dat alles vervallen zou zijn en dat hier vooral nog duiven zouden wonen, maar het is mooi onderhouden voor zo ver dit kan uiteraard in zo een gigantisch gebouw’

De talloze kleine meubeltjes, zetels en kasten gingen vlot de deur uit vanmiddag, we kijken alvast uit naar de renovatie die de nieuwe eigenaar, een Antwerpenaar trouwens, zal uitvoeren in het beschermde gebouw. Onze fotograaf maakte enkele beelden van de uitverkoop.

Foto 🅰️ntwerpen Lokaal |©️Thomas H.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s